vascenceloss anneyim01 yaaa teşekkür ederim 🥹☺️ allahım en yakın zamanda en sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin inşallahh aminnn
vascenceloss allyslife 3. Aya kadar devam ediyormuş genelde o yoğun durumlar ama iyi olsun da bebiş bu günler de geçer inşallah daha da rahatlarsın 🥹 7. 8. Haftada artanlar da olmuş ama inşallah artmaz ☺️
allyslife vascenceloss evet öyle dediler bana da 12′yü bekledim geçmedi 15 dediler geçmedi, 22 oldu hâlâ devam😂😂 o yüzden saldım stres de çok tetikliyor. İnşaallah senin sürecin sağlıkla kolaylıkla devam eder canım, her gebelik kendine has🌸
vascenceloss allyslife kuzenim de böyleydi ama şimdi ikinciye hamile 18. Haftada allaha şükür hiçbir şeyi yok her hamileliğinde bile farklılık gösteriyor ☺️
yamrr_ars vascenceloss maşallah hayırlı olsun benimde böyle bir hayalim var belirti yaşadınız mı öğrenmeden önce
vascenceloss yamrr_ars inşallah tez vakitte gerçekleştirirsiniz 🥹 tüp bebek benimki transferde birkaç gün sonra kasık ağrıları başlamıştı bi de göğüs hassasiyeti vardı azıcık
_kalpatisi vascenceloss ilk hamileliğimde bende sizin gibiydim 🥹 çok çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim ama benim görmek istediğim kıpkırmızı 2. Çizgiydi ve bunu görmek için gidip bidaha test alıp yapmıştım kıpkırmızı çizgiyi görünce sakladım ahahahahahahjaha 😅😅