erismis akn12 bizimde o civardaymış kilosu. Haftaya karar vericez bakalım bizde. Çatı muayenesi yaptılar mı size?
akn12 erismis evet yaptılar hiç açılma yoktu nst de az sancı vardı o yüzden de daha bekleme mi söylediler siz özele mi gidiyorsunuz
erismis akn12 banada haftaya yapacaklar. Evet özele gidiyorum ama doktorum sonuna kadar normal doğumu destekliyor. 9 aydır ikna edemedim kendisini sezaryen için o beni normale ikna etti ama haftaya karar vericez. Sizin kaç hafta suan
akn12 erismis devlette normal doğuma zorluyor beni ya ama ben bebeğin kafasının büyük olduğunu duyduğumdan beri korkuyorum normalden 39+2 deyim şimdi
erismis akn12 eli kulağında yani 🥲 ya zaten 4ü geçerse mecbur sezaryene almak zorunda değiller mi? Bendr haftaya konuşucam inşallah sezaryene karar veririz ama zaten şuan 3700-3800 dedi doktor 4ü bulur herhalde.
akn12 erismis çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah nasıl istiyorsanız öyle olsun 🙏sezeryan kesinleşti nst de sancım çıktı tekrar çatı muayenesi yapıldı açılma olmadığı içinde beklemeye gerek yok denildi sezeryan için pazartesine gün verildi
erismis akn12 çok sevindim. Rabbim kolay,hızlı,sağlıklı su gibi bi doğumla kucağınıza almayı nasip etsin. 🌸
akn12 erismis çok teşekkür ederim sizinde öyle olur inşallah kolay bir doğum geçiririz inşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız🙏