silasmomm Kızlar denizlide iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum ve doğum ücretleri haklında bilginiz var mı ?
Aaayseeert silasmomm ben yunus aydının hastasıyım muayene ücreti 4450 tl . Doğum paketi yok . 2 ay önce doğumu sormuştum 75 bin dediler ama işte ekstra şeyler de ekstra para . Değişebilir fiyatlar demişti kadın
_Umayinannesi slhanur ben 2025 Kasım doğum paketi aldım 65 bindi. Şuan nedir bilmiyorum ama hastanenin en uygun doktoru bence. Diğerlerinin paketi yok muayene ücretleri 4 bin 8 bin filan
Lapsodi silasmomm arayarak mı öğrendiniz çok şasırdım detaylısı da 14 bin mi acaba 😅 bu kadar pahali muane ucreti olamaz yani 😁 taş çatlasın 5 olsun hadi
silasmomm yaan ay gerçekten mi size mesaj atma şansım varsa bi konuşabilir miyiz benimkiside riskli ama henüz çok yeni
silasmomm yaan peki doğum ücretini konuştunuz mu bildiğim kadarıyla kendisi özel sağlıkta yaptırıyor doğumu
silasmomm _Umayinannesi doğum paketinin ödemesi nakit mi oluyor peşin şekilde mi hiç bilgim yok ya bu konularla
Lapsodi yaan çağrı güven 8 bin olamaz dimi 3 3.5 dedim 8 dediler yukarda detaylısı okadardir muaneye o kadar olamaz ya
silasmomm _Umayinannesi yunus aydında iyi sdiye duydum muayeneleri öyleyse doğumları nedir Allah bilir
sema_nur90 silasmomm ben Ayşe seçile gidiyorum doğum paketi aldım 2025 aralıkta 64 bin tl banka üç taksit yapıyor internet şubesinden siz yapabilirsiniz doktorumdan memnunum 🌸