lokismommy üslupsuz ya.. çok sinirlendi tavrına gerçekten. Hiç sıkma canını hemen başka doktor bak mutlaka. Fetal dna kesinlikle para tuzağı maalesef, benim doktorum da aynı görüşte, en yakın arkadaşım kadın doğumcu o da aynı görüşte. Ama bu fetal dnadan bağımsız, detaylı için kesinlikle başka doktora git tekrar baktır, 5 dakika sürmesi bile baştan savma iş yaptığını gösteriyor. Ben gittiğimde ilk 6-7 dakika baktı sonra bebeğin pozisyonu uygun değildi, bir şeyler ye hareket et gel dedi. Tekrar gittiğimde de 10 dakika kadar baktı. 5 dakika bilgi verdi, görsel ve raporları hazırladı. 25 dakika sürdü sanırım hepsi.
Bağırsak parlaklığının geçtiğini çok duydum burada da çevremden de. Hatta kadın doğumcu arkadaşım bana detaylıdan önce bak erkek bebeklerde bağırsak parlaklığı ve böbrek genişlemesi sık görülüyor ama sonra geçiyor öyle bir şey olursa hiç kafana takma diye uyarmıştı baştan. Şükür öyle bir şey denmedi, ama çok yaygınmış ve geçiyormuş zaten. Kendibi yıpratma hiç, başka doktora görün mutlaka.