angelmother Arkadaşlar kız bebeklerinin ağır olduğunu ve genelde sadece erkek bebeklerin çok fazla hareket ettiği söylenir sizce doğru mu
deletedmom2027 angelmother soyle ki annenin kalbinden ne geçiyorsa o olsun istiyor yani kiz bebek isteyen her hareketini inanin ona yoruyor kusuyorum ya kesin kiz bulantim var ya kesin sacli o yuzden kiz karnim yayvan ya kesin kiz vs vs gibi ama inanın %99u falan batil hic bilimsel bi dayanagi yok. 🙏🙏
hatice1409 angelmother benim ilkim oğlum hamileliğim çok güzel geçti ve çok hareketli değildi karnımda ,kızım oluyor şimdi ilk günden beri halim yok ağırım miğde bulantısı devam ediyor 27 haftadayım çok hareketli 🤣🤣
newmomad angelmother benim oğlum hareketli ama aşırı değil mesela ama arkadaşım ablam kuzenim kıza hamile felaket hareketliler 🫠 gerçekten değişiyor her şeyden etkilenebilir bu bence
angelmother deletedmom43191 Vallahi canım şu alaka şimdi ben 29 hafta 2 günlük hamileyim hala cinsiyet belli olmadı ama ambigus genitala diye bir tanı konuldu yani muhtemelen doğurduğum zaman cinsiyeti öğreneceğim ama iki tane oğlum var biri çok hareketli değildi ama ilk gebeliğimdi çok da fazla güzel beslenmedim ondan sonra ikincisi çok hareketliydi şimdi bu da çok hareketli işte bana şey diyorlar cinsiyette belli olmadığı için erkek erkek erkektir erkekler çok hareketli olur kızlar erkekte olmaz diyorlar ama yani çok da inanmıyorum açıkçası bilmiyorum hani tecrübeli annelere soruyorum çünkü bence bazı kızlar da hareketlidir anne karnında ya
allyslife angelmother cinsiyeti nasıl hâlâ belli olmaz ya şoktayım şu an, konan tanı da cinsiyetin bilinmemesi, ama bu zamana kadar hiç görülmedi mi?
hatice1409 angelmother yok hayır demediler erkek hiç ,13 haftalıkken kıza benziyor denildi ,16 da kesin kız dediler ,tabi ben her gitmem de soruyorum yine ama detaylıya girdim orda da kız denildi yani 😌
lokismommy angelmother annem kız kardeşimde ve bende net bir tekmeleme olmadığını sadece sürekli ordan oraya kaydığımızı ama erkek kardeşimin ayaklarınım dışarıdan göründüğünü uykudan korkarak uyanacak kadar tekmeleri olduğunu söyler cinsiyete göre fark eder mi bilmiyorum 🤷🏻♀️
SedaAden angelmother valla benimde kızım var hamilelikte de doğduktan sonra da iki dk yerinde durmuyor. Evde kurtlu bit diyoruz kendisine 😂😂
gunebakann angelmother evet 8 gün küvözde kaldı ciğerlerinde su kaldığı için,hamd olsun şimdi 6 yaşında 🥰