anonimssss 23+2 haftalık hamileyim kahvaltıda yediğim yemekte acı genzime kaçtı ve sonrasında kustum 1 saattir tansiyonum 13/8 ilerliyor kalp atışım 120-140 arası yarına randevum var bugün gitmeli miyim
semraaaaaaa anonimssss Ahh bu tansiyon git cnm benimde pazartesi 15 10 u gördüm dinlenince düştü daha 19. Haftamdayım iki gündürde 13 9 14 9 arası hep bugün randevum var birazdan gideceğim doktorum izindeydi başkasına da gitmek istemedim isterseniz doktorunaza yazın duruma göre gidersiniz
sifadrmaz anonimssss daha önce böyle bişey yok muydu yani nabız yüksekliği bugün kustuktan sonra mı oldu? Aynı sekilde tansiyon da. Limonlu su içip soluna yat canım dinlen bir daha ölç muhtemelen geçicidir geçmiş olsun ihmal etme
anonimssss semraaaaaaa yarın gidecektim normalde randevum vardı bugün böyle olunca başka doktora randevu aldım gideceğim bakalım 12/8 e düştü de bakalım nasıl olacak çok geçmiş olsun 🌸
anonimssss semraaaaaaa rica ederim sağolun evet düşüşe geçti ama tekrardan yükseldi de çok şükür bir sorun çıkmadı 😊
anonimssss sifadrmaz daha önce yoktu maalesef ilk defa yaşadım öyle yaptım biraz düzeldi sonra hastaneye gittim çok şükür bir sorun çıkmadı çok teşekkür ederim ☺️