babymeri Hamile olduğunuzu öğrenince , sigara içenler varsa hemen bırakabildiniz mi ? Ben çok zorlanıyorum şu an
ozturkkpnar babymeri merhaba, Oglumun kalp atisini duyduktan sonra bir daha icmemistim dogum yapana kadar sonrasinda tekrar basladim simdi kizima hamileyim yine kalp atisini duyduktan sonra biraktim. Canim istemiyor mu coook fazla 😂 ama kafami bir sekilde dagitip icmedim bol bol su iciyorum
Missgod babymeri öğrendiğim gün bıraktım emzirmeyi bitirdm hafiften içiyrdm yeniden hamile oldgmu öğrendim hemen bıraktım suan kokusuna tahammülüm yok
zehraclk0 babymeri Öğrendiğim gibi bir daha ağzıma sürmedim 11 haftalık şu an. Zorlanıyor muyum evet çok zorlanıyorum ama içmemem lazım diye düşünerek içmiyorum
babymeri hediyedaghan bırakmaya çalışıyorum ama kendimi oruç gibi hissediyorum içmediğim zaman çok gergin oluyorum ya
kedi_annesi Ben ciddi bir sigara bağımlısı olarak öğrendiğim an bıraktım. İlk günler çok zor oldu ama bir zarar gelir korkusu ağır bastı. 1 haftadan sonra artık canınız istemiyor, mide bulantıları başlıyor zaten kokusuna tahammül kalmıyor :)
hediyedaghan babymeri aynen öyle 33. Haftaya giricem hem vicdan azabı çekiyorum hemde kendime çok kızıyorum nasıl iradene sahip çıkıp da bırakamıyorsun diye gerçekten 😞
babymeri Bende çok vicdan azabı çekiyorum tam bırakamadım ama azalttım 3-4 tane falan , ama doktorlar diyor bir fırt bile zararlı bebeğe oksijen gitmez diye