Deleted33000 penbe_karisi ha iki hafta olduysa normal düzene giriyor hormonların amaaaaaa korktuğun kaçamak varsa bilemicem kankeeeağğğ😂😂😂
deletedmom43191 penbe_karisi 15 aydır hasta olmayan ben gruptan ayrıldı. 🤣🤣🤣 ama doktora gittim hersey normal emzirmeyi bahane sunuyo doktor
asil15 penbe_karisi eyvallah düzenli sütun gelmedi ya seni korumamis ben daha hiç olmadım regli hamilelikte birlikte 1 yıl 5 gün oldu 😅
orhismommmmmm deletedmom43191 Askom. Doğumdan sonra spiral kondom geri çekilme Allah ne verdiyse korunacam 😅😅
penbe_karisi orhismommmmmm 😁😁😁🤣😁🤣😁bak ya sunaa kız benim oğluşum daha minicikk küçücük henüz abi olmaya hazır değil
deletedmom43191 penbe_karisi o hazır degil ama sen hazırsın risk alarak 🤣🤣🤣 bari kondom geri çekilme olsaydı ihtimal zordu ama kondom yani delik cikar yırtık cikar ne bilim
Busranur_mnts penbe_karisi ben 10 gün geciktim test negatifti adet olunca içim rahatladı jxjdjdjdjjd gönlünce olsun stres yapma daha çok gecikmesin
penbe_karisi deletedmom43191 😁😁😁ben hiç hazır değilim benim acilen 10 kilo vermem lazım kafam 3 çocuğu kaldirmazzz yoruldu bu bünye 😁🤣🤣🤣🤣