penbe_karisi demirrleydi_ evet bacım çok arsız söz dinlemez inatçı bişey oldu ya😭😭😭artikkk bende sabır kalmadi
demirrleydi_ penbe_karisi ayy sen tamamıyla bensin şuan 😥 kızım gitti başka biri geldi resmen kıskanıyor bide kardeşini örümceğe koyuyorum onu oyalansın bende işlerimi yapayım diye alıp onu başka odaya götürüp kapıyı kapatıyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
penbe_karisi beautiful_ sus kizzz benden önce diğer aşkım bacılar ben adaya veda edicem yaramaz kızımla 🤣🤣🤣
penbe_karisi demirrleydi_ ay hem de nasıl gidip çocuğu yanında bağırıyor uyandırıp ellerini öpüyor bazen bakıyorum emziği zorla ağzına böyle sokmaya çalışıyor Allah çocuklarımıza akıl fikir versin
orhismommmmmm penbe_karisi kızzzZ yapmaaaaaaaaaggg var tabi olmazmı kaç kişiden okudum duydum hayırlı olsun diyelim mi 😅😅😅😅 az daha bekle öyle yap
penbe_karisi orhismommmmmm 😁😁😁 kız yoktur desene 😁😁😁 sen de olmasını istiyormuşsun gibi dua ediyorsun gibi
penbe_karisi orhismommmmmm ya sen bir dur ben bu lafı sana hatırlatacağım bir gün buraya post atarsan görürsün sen 🤣