uzuncab Mideniz çok yanarsa bebeğiniz saçlı olur diye bir teori var. Benim hiç mide Yanmam olmadı 35+5teyim. Tecrübeli anneler biraz aydınlatabilir mi bu bilgi doğru mu🤣🤣 bizim fıstık keltos mu oalcak yoksa🫠💅🏻
Nurellaaaaaaa1212 uzuncab iki kızımda da midem cok yandı ve gerçekten foşur foşur saçları vardı kafalarında doğru olabilir
lokismommy uzuncab midem 13.haftadan beri cayır cayır yanıyor bide benim reflüm vardı zaten ama ayda yılda bi yanmam olurdu şimdi heeerr gün yanıyor kel bi bebek olursa durum güncellemesi yaparım daha doğuma çooook var 🫠😅
ozturkkpnar uzuncab belli bir evre ciddi mide yanmam vardi oglum sacsiz ve 1 tane kirpikle dunyaya geldi 😂😂😂
uzuncab Nurellaaaaaaa1212 karnım hep aşağıdaydı kasıklarıma yakın yerleşti bebiş acaba mideme baskı yapamıyor çok ondan mı ki diyorum 🥲
Nurellaaaaaaa1212 uzuncab tabi ki baskı ve hormanlardan kaynaklanıyor bence de ama bu batıl inanç bende tuttu 😂
selma128 uzuncab benimde suan asagda ve yanma olmuyo ama bazen ayaklarini sanki mideme sokuyor gibi oluyo midem bir yaniyor bir yaniyor anlatamam gerindigi zaman oyle hissediyorum
zynpknt uzuncab 😂😂 aşkım zaten kesenin içindeki saç mideyi niye yaksın hadi direk karında olsa çocuk değiyordur yakıyodur diyelim kdkdjd
meleginannesi2 uzuncab kızımda hiç mide yanmam olmadı keltoş doğdu oğluşumda da yanmıyor galiba o da keltoş olacak 😅
adl_12 uzuncab Doğrulugunu iddia etmiyorum ama ilk bebem de miğde yanması yaşadım ve saçlı bi bebekti ikinci de yaşamadım seyrek tüğ gibi sarı idi