Busranur_mnts deletedmom43191 maşallah canım ben de yavaştan başlamasını istiyorum bakalım doktor da ne dicek şimdi verme dese de 5. Aya veririm
Busranur_mnts SedaAden annem biraz ver diyordu da vermedim şimdiye kadar tadımdan sonra veririm birazcık minik cam Suluk almıştım biberon şeklinde 🤭
SedaAden Busranur_mnts iyi yapmışsınız olsun bu devirde alınan Hersey kâr 😅 bende aldım hatta pipetli olanlardan da aldım ama kızım minik cam suluktan içiyor bir tek
anneoluyorummm103 Busranur_mnts 5 aylıkken havuç avokado verdim şimdi 5 ay 25 günlük dün kabak verdim bugünde yoğurt. 4 buçuk aylıkken başlamayı düşünmüştüm ama çok küçük diye vazgeçtim
anneoluyorummm103 Busranur_mnts bende bugün ilk defa verdim benimkide beğendi sanırım emerek yedi 🥹😂 şifa olsun bebişlere yarasın 😍
Busranur_mnts dgngr bebekler ilk etapta çok çok az yiyor hatta çoğu zaman yutmuyor bile 6. Ayını beklesem 1 ay yemeğe alışmasıyla geçicek o yüzden biraz erken başlamak istiyorum doktora da danışırım bugün
dgngr Busranur_mnts aynen doktor en iyisini bilir. Ben bağışıklık için dedim. Ama öyleyse 5 te olabilşr az yiyecekse
SedaAden Busranur_mnts valla eşim bi kere içmeye çalıştı pipetliden bunu ben çok zor çekiyim çocuk nasıl çeksin demişti 😅