_Mother_ Yaa ben dün kan verdim diğer sonuçlarım hepsi sistemde var ama beta hcg yok neden olabilir acaba sistemde olanlar bunlar
vascenceloss _Mother_ sağlık ocağına git ya da arayıp sor canım çıktıysa önce onların görüp onay vermesi mı ne gerekiyormuş bi de e nabızda ziyaretlerim kısmında işlemlerime baksana beta hcg bakmışlar mı bende öyle bi salaklık yapıp bakmamışlardı da
Babyy_Mom _Mother_ Sonuçlar parça parça ve yavaş yavaş düşüyordur. Sağlık ocağından dün kan verdiyseniz bugün öğleden sonra çıkabilir.
_Mother_ Babyy_Mom vascenceloss Bhar34 Şimdi düşmüş sonucum 3 Haziran da sağlık ocağında vermiştim 106 çıkmıştı 9 Haziran şehir hastanesinde verdim 1886 çıkmış sonucum güzeliş iyi demi 17 haziranda muayene olacağım kese bebek hepsi görünür diye düşünüyorum inşallah
_Mother_ vascenceloss yaa özellikle onu istedim kaç defa da teyit ettim total hcg yazıyor işlemlerimde aslında tüm sonuçlar dün çıktı ama beta hcg yok hayla ve bana mesaj da geldi sonuçlarınız çıktı dşye ama hcg yok e nabız da
Babyy_Mom _Mother_ _Mother_ Total HCG yazıyorsa bekleyin, sonuç düşer. Beta ile aynı şey, kurumdan kuruma ismi değişiyor sadece.
fammyyy _Mother_ bende 3 ünde verdim 97 idi 8 haziranda 1495 çıktı ve 16sında hastaneye gideceğim. Benim değere güzel yükselmiş dediler senin ki de maşallah güzel yükselmiştir. Sağlıkla doğsunlar. Son adet tarihin kaç senin?
_Mother_ fammyyy Aaaa hemen hemen aynıyız sizinle benim son adet tarihim 26 Nisan ama 18 mayısta sadece korunmasız oldu öncesi olmadı
_Mother_ fammyyy analdım çok yakın tarihler sağlıkla alın kucağınıza inşallah muayene olursanız haber verin mutlaka 😍