Mucizem_63 yasemincel65 birşey almayı düşünmüyorum 7 yıl bekledik çocuğumuz olsun diye en büyük hediye oğlumuz🌼💙
bsrelif Bi saat beğendim ama şu an borçlarımız vs var alırsam kızar uygun olmaz yani, o da bana sadece çiçek almıştı. Belki Trendyolda bi tane kişiye özel kupa gördüm onu yaptırırım
yasemincel65 Mucizem_63 ayyy ne güzel inşallah biz de o zamanlara geliriz tez zamanda daha 3 aylığız zorluyor beni 😮💨
yasemincel65 Mucizem_63 en azından 5-6 aylıkken biraz rahat versin bir molamız olsun sonra diş için mızmızlanabilir 😬😬😆😆
suletann yasemincel65 Aslinda almayacaktim ama ilk babalar gunu oldugu icin parfum almak istiyorum o da bana elbise almisti 🥰
zubuk yasemincel65 babalar günü hediyesi eğer uygulama ve doktorlar yanilmazsa kızımın kendisi olacak. Ne tatlı bir anı olur . 🥰
nese_zaferr Ben Instagram‘da bir uygulama gördüm ultrason fotoğrafını çerçeveletip Altına güzel bir mektup Zıbın üstünde güzel bir yazı ve kupa üstüne güzel bir yazı bu üçünü buldum ve bunu hediye ettim ve gözleri doldu🥰🥰
Mucizem_63 yasemincel65 5.ayda rahtlrsn bn o ayda rahtldim o ilk 4 ay vs ayy aman Allahım kolikti yaa mahflmstum göz altlarm zombi olmuştu
melismersin yasemincel65 bizimde ilk anneler babalar günümüzdü biz birşey almayalım kararı aldık 🫣 malum bebiş masrafları doğum ücreti için köşeye at falan birde daha 1. Yılımız bile olmadı evlilikte 🫣 borçlarımızı kapatamadık hahahah. evlilik yıl dönümümüzde 3 müz olacağız bekarken özel günlerimizde gittiğimiz gastromi mutfağına gitmeyi planladık 🫣
yasemincel65 melismersin ortak kararsa sorun yok, biz de evlilik yıl dönümünde yemeğe çıktık ama apar topar yiyip geldik bebeğimiz durmadı 🤣🤣