mehriiaa sedosss02 8+6 bir gün bulantı ve halsizlik ertesi gün enerjim iyi seviyede karışık ilerliyor 😂
2yavruanasi 7+1 kese gördük daha kalbi duymadık aşırı uyku var bacaklarim bosaliyo resmen durdugum yerde
busra_erz 2yavruanasi kesenin içinde bebeği gördünüz mü benimde aynı kese var bebek ve kalp atışı yok çok stres oldum boş gebelik olabilir deyip beni korkuttular
2yavruanasi busra_erz yok 5+3 de kese gördük biz daha çok küçük 10 15 gün sonra gel bebek anca görünür dedi bana da 15.de gidicem bakalim
annevebebe busra_erz Ben gittiğimde 6+5 ti. Bebeği de gördü kalp atışını da dinledi. Çok kısa sürdü zaten muayene. Bir sıkıntı yok dedi nasıl rahatladım 🙊
solimva sedosss02 merhaba, ben 4 haftalığım ama 10 güne yakındır kahverengi lekelenmelerim oluyo, bi sorun olurmu? Bilgisi olan varmı
iloshko solimva normal olabilir canim yerlesme kanamasi hafif pembe veya kahverengi ol hemen kotu dusunme cok agrin ve cok parlak kipkirmizi kanaman olursa tehlikeli ama sen yinede doktiruna danis
elifelvin sedosss02 4 haftalık daha çok yeniyiz ikinci gebeliğim ilk doğumum normal doğumdu suni sancı ile gerçekleşti çok zorlandım kötüydü ikinci doğum nasıl acaba ilki gibimi
ravenna busranury Bulantım yoktu ama tatsızlık çok yaşadım hiç bir yediğimin tadını alamıcam hep böyle kötü tat olucak sandım 18-20 arası geçti dünya varmış dedim ne varsa yedim 😂😂😂
BuBuM umransag aynısı vallah bugün kontrolüm vardı magnezyuma devam sade soda iç dedi o kadar az kaldı dişimizi sıkalım
umransag BuBuM canım ben biraz önce çok fena kasılma yaşadım hem karın hem kasık hem sırt ağrısı 40 dk benı perişan etti :(