busesahin deryabk cinsiyeti doktorda gördü mü hani gösteriyorlarya bazen bilsende incelerken yoksa seninkide mi göstermiyor benim doktor kıza benziyor göstermiyorda dedi Seninle benziyor mu ultrasonları
deryabk busesahin bence bu dönemde hepsi birbirine benziyo😍bana herkes kız dedi ama herkesi yanıltmış oldu🤣
busesahin deryabk banada herkes erkek dedi 1 kişi dahil ne arkadaş ne aileler kız demedi hiç doktor kız tahmin etti 2 kez bakalım ne çıkcak 13+4 üz bizde😂
deryabk elaefem ayyy bizlerede nasip etsin🙏kolaylıkla geçsin sağlıkla gelsin bebeşiniz.inşallah sizde bebişinizde hiç yolulmadan kavuşursunuz birbirinize🤲🏻şimdiden tebrik ediyor bir avazda kucağınıza almanızı diliyorum🩵
Hilaldmrci Cuma günü Beta hcg 10 bin çıktı kaç haftalık oluyorum pazartesi veya çarşamba günü doktora gideceğim kadın hastalıklarına
dalyaluna35 25+0 mide yanması bel ağrısı yalancı kasılmalar bi anda gelen enerji patlaması ve bi anda gelen halsizlik ozellikle gece cok sık idrara çıkma var 🫠 baya hareketli 🥰
busesahin deryabk 29 unda 😅daha çok ama ben sık sık hastanedeyim maalesef😢plesenta previa çıktı yani plesenta doğum kanalını kapatmış normal doğum aslaa olamazmış kapalı olduğu için baskı yapıyormuş oda içerde kanama yapıyor kanamam oluyor sürekli erken doğum olabilirmiş 6. Aydan itibaren kanamam artabilir riske girebilirmişim ben ve bu riski her doktor almıyormuş hayati tehlikeli bir durum sadece özelde 1 doktor yapabiliyormuş bu sezeryanı birde perinatoloji diye tek bölüm var onada sıra bulunmuyor umarım sağlıkla alırız kucağımıza🥹♥️