osimdiannee LadyX öyle güzel şeyler eklemişsin ki birini secsem hepsine haksızlık olacak🤣.ama yabancı dil konuşmak çok isterdim. Çünkü eşimin Almanya ve Hollanda’dan akrabaları geliyor kendi aralarında yabanci dil konuşunca sinir oluyorum 🤣🤣🤣
Almirolie LadyX örgü örmekte iyi olmak isterdim 😂asla anlamıyorum kafamda karışıyor zaten unuturumda devamını bence
LadyX Almirolie yaaa örgü örmek gerçekten hem terapi gibi hem de sonunda elde bir ürün ele geçince aşırı tatmin ediyor. Benim bir arkadaşım da dikiş kursuna gitti kumaş alıp her şeyini kendisi dikiyor ona da çok imreniyorum ve kendisini baya geliştirdi müthiş özellik bence 😍
Almirolie LadyX o benimde istediğim birşey ama bebekle şuan çok zor o yüzden bunu başaramadım şuanlık ama hedeflerim arasında bu var 🥹♥️
deletedmom43191 LadyX cuma 5 de emarım ama aklımı karıştıran bisey var doktor benden 2 emar istemiş boyun ve beyin ama randevu kagidimda sadece boyun mr yaziyo hastaneyi 4 defa aradım cevap veren yok
LadyX deletedmom43191 canım ikisi de aynı anda olacaktır muhtemelen çok geçmiş olsun tekrardan giderken dikkat et metal olan hiçbir şey olmamalı
LadyX beautiful_ Allahtan ümit kesilmez canım benim 🫶🏻 oğluşuna ve kızına öğretirsin belki onlar senin hayalini gerçekleştirir
LadyX deletedmom43191 ben geçen hafta girdim bel ağrısı için. Her şeyi çıkarmak zorunda kaldım çok da korkarım 😅
deletedmom43191 LadyX ben bas dan gireceğim icin. Tamamen o kutunun icinde olsam başımda kafes off 😒😒😒 korkuyorum ama yasadiklarimin sebebini ogrenmem lazım