duriskonunannesi 34+6 yiz bugun itibariyle ,bu haftada olup da bacak arasi agrisi olan var mi ? Yastik da koyuyorum neler yapiyorum ama sabaha kadar uyuyamiyorum ,yururken bacaklarima vuruyor agri ,o agri ara ara perine bolgesine de atiyor siddetlenince
iyaabla duriskonunannesi 39+6 olduk hala ağrıyor kalkarken yatarken eğilirken aşırı zorlanıyorum maalesef 🥹 geçecek inşallah doğumdan sonra
mervekalkann duriskonunannesi onunla yaşamayı öğreniyorsun doğuma kadar 35+4 olduk bayadır var bende o sürekli sağa sola dönüyorum özellikle geceleri nüksediyor
minecikk duriskonunannesi benim 29 haftada başladı 31 olacağız özellikle sol kasık sol vajina tarafı dönerken çıkarıp takıyorlar sanki tek taraflı ağrının olmasıda garip bilemedim
duriskonunannesi nazar12 benim hafif vardi da iki gundur daha da siddetlendi uyuyamiyorum ,oturamiyorum ,karnim kasiliyor o ara makatima kadar baski yapiyor gun icinde de sik sik oluyor ,bagirsak hareketlerim de hizli olunca bir urktum
duriskonunannesi iyaabla insallah dogumdan sonra geciyor da haftasi daha kucuk oldugu icin erken dogum mu acaba diye korkutuyor ,ben hicbir dogumumu basladigini anlamadim cunku hep kontrol diye gittim doguma alindim ,bobrek problemimden dolayi zaten yeterince agrim oldugu icin iki agriyi karistiriyorum
nazar12 duriskonunannesi bence doktorunuza gidin kulak ardı yapmayin geçer diye beklemeyin her ihtimale karşı gitmenizi tavsiye ederim☺️
duriskonunannesi mervekalkann evet dogrudur geceleri genelde oluyor ama gunduz de hareket halinde de olmaya basladi oturup kalkamiyorum bacaklarimi birlestiremiyorum ,doktoruma yazdim gel dedi ,esimi bekliyorum gidip bi bakacam icim rahatlasin
duriskonunannesi nazar12 gittim geldim ,hafif sancim var ,acilmam yok cok sukur , hafatya cuma sezeryana gun wlmak icin gidecem umarim o zamana kadar sabreder biraz daha buyur
duriskonunannesi nazar12 sabahtandir hic gecmedi ustelik kasilmalarim oldukca makata baski oluyor hala bagirsak hareketlerim cok fazla ,nst de az sanci cikti ama doktor ultrasonda sanci gordu tek sansim acilmam yoktu bakalim takipteyim
duriskonunannesi brom maalesef dogurana kadar gecmiyor daha da artiyor ,suan bacagimi zor kaldiriyorum yururken bacak aramda top var sanki
sdm_34 36+4 haftalığım 32.haftamdan itibaren sag bacak ve kalça ağrısı oluştu gece uyuyamıyorum cok şiddetli yürüyemiyorum. Doğumla geçer diyorlar Allah hepimizin yardımcısı olsun cok zor geçiyor.
duriskonunannesi sdm_34 Dogumla geciyor gercekten , 1 normal ve 1 sezeryan dogum yasamis biri olaraktan bunu soyleyebilirim . Ama su surec uykusuz kalmak ekstra cocuk da varsa cok zorluyor . Allah yardimcimiz olsun , sizin de cok az kalmis ,saglikla kucaginiza alin insallah 🤲♥️
brom Allah yardımcımız olsun Çok zor özellikle bu sıcak aylarda aşırı sıcak değil ama bizlere fazla sıcak geliyor sanırım asla terlediğimi bilmem 3 haftadır uyandığımda Kan ter içinde uyanıyorum
duriskonunannesi brom sicaklar birden coktu bulundugum yerde zaten ona ayri dayanamiyorum da ama su agrilar birden basladi dun de sanci gorununce korktum ,Allah yardimcimiz olsun .