cicekligunler2332 Kızlar park beşik alcağım ve bu küçük beşikte odadan odaya olcak sizce hangisi güzel kullanışlı kararsız kaldık 1) 2) 3) 4) 5)
gizemli00 cicekligunler2332 bne ikinci resimdeki beşiğin cibinliksiz halini aldım Cook güzel anne yanıda oluyor ama yerim olmadığı için onu almıştım yerim olsaydı park beşik alacaktim
melisasak35 cicekligunler2332 1i aldım çok memnun kaldım 1 2 sene kullandık 3.cü bebeğimede aynısından aldım tekrardan
sevdakalin 3 ve 5 mantıklı 3 sanırım yükseltebiliniyo yatak yanı izasınsa olmaları iyi bende 3 beyenmiştim yükseltme yönünden ama sallanabilmesi daha iyi
cicekligunler2332 sevdakalin park beşik aldım aslında yatagımın yanında dursun diye bunlardan birini de işte odadan odaya taşıma ya dedim yüksek almak mı alçak almakmı hem heryere taşınsın arabaya sığsın istiyorum
cicekligunler2332 leefamily elektrikli değilde manüel istiyorum ama o tarz bulursam alayım teşekkür ederim
cicekligunler2332 gizemli00 bende park yatak aldım yerim var da bunalrdan birini de odada gezdirmeye aldım 2. Sence çokmu büyük kalır odalarda yüksek bide
dygtrgy1 Ben de 1 de kini almistim 2 sene once suan 2 yasina girecek kizim hala icine sigiyor idare eder yani
cicekligunler2332 dygtrgy1 yaa teşekkürler işte ötekilerde odaya kocamanmı olur acaba dedim ztn yatak odasında park yatak sabit kalcak bunu da odalarda gezdirmek için alcaktım 1 mi 2 mi
gizemli00 cicekligunler2332 yok çok büyük yer kaplamiyor valla mesela şu ilk resimdeki beşiği ben civilde gördüm dedim ana ben bunu yüksek zannediyordum bu baya alcakmis bide sezeryanliyım asla dedim eğil kalk yapamam bu cibinliksiz halini biz civilden aldik indirimden hem sallanır hem sallanmaz aparatla duruyor ben çok beğendim hatta biz grisini aldık anne yani olarakda açılabilir
cicekligunler2332 gizemli00 ben cibinikli almaya karar verdim haklısın hiç aklıma gelmedi sezaryanda olabilirim bilmiyorum 2. Yi beğenmeye başladım alırım madem teşekkür ederim
gizemli00 cicekligunler2332 aynen ama civilde cibinlikli yoktu sanırım bazen kırmızı etiket indirimi oluyor haberiniz olsun