mine030518 39+6 da yatışım yapılacak doktor önce suni sancı ile normali deneyecek olmazsa sezeryan deneyecek çatı muayenesini de o gün yapacak çok korkuyorum ne yapacağım epidural de yokmuş asla acıya dayanıklı biri değilim o suni sancıya nasıl dayanacağım bilmiyorum
coskunova mine030518 Banada aynısı yapıldı 41. haftada yanı gun verdı o gun dogumu baslatacaktı ama sabah suyum geldı gıttım 2 doz sunı sancı 5 doz epıdural aldım 10 cm acıklıkla sezeryana alındım ama asla o sancıyı cekmezdım dırek benı sezeryana alın derdım cunku 24 saat cektım ve sonradan sezeryans gıttım cok kotuydu tabı sezeryanında sonrası kotu enınde sonunda bebek cıkıcak normal doğumda o anda cekıceksın acıyı sezeryanda sonradan hepsı zor ama ben boyke bısey yasıcagımı bılseydım dırek sezeryans alın derdım bıde sonradan spinal anestezı yaptılar tam 2 hafta ödemlerım gıtmedı çok kotuydu
198989 mine030518 bence hiç panik yapma. Bebekte zorlanır sende zorlanırsın . Bende suni sancıyla doğum yaptım. O an düşündüğüm tek şey sonunun güzel olması evladıma sağ Salim kavuşmak oldu o yüzden hep sakin kaldım . Evet sancı oluyor Buda Allah’ın bize verdiği bi mucize . Refakatçin çok önemli seni sakinleştirecek birisi olsun mutlaka. Bide her hastanede var mı bilmiyorum ama pilates topu . Onun üzerinde yapacağın hareketlerde belini çok rahatlatacak ❤️ benden tavsiyeler bukadar 😊
annekiz6141 Bacım bebek bıyerden çıkıcak elbet 🙊 korkuyu , stresı bırak bebeğe de geçer hıc gerek yok.. Ikı doğumda kolay degıl ama Rabb’im öyle yüce yaratmış kı vucudumuzu sabrını verıyor.. Benımde acı eşiğim düşüktü hemen toparlandım büyük kızda 🥰