ilaydaad23 38+1haftalik gebeyim. Genital sigil sebebiyle sezeryan olucamm. Yarin doguma gidicem Rabbim nasip ederse bu sabah nişanımda geldi ve gün boyu lekelenmem devam etti. Doktorumda sanci cikmadigi icin nst'te yatırmadi. Sabah 8de yatisim olucak. Ama benim oğluş ufaktan ben geliyorum sinyalleri veriyor kasilmalar ve hafif agrilarim basladi. Ilk gebeligimde normal dogum yapmistim. Bu sefer sezeryan olucak haliyle stres, heyecan, korku hepsi bi arada. Cok korkuyorum Rabbim tum bekleyiste olanlari sağ salim kavuatursun evlatlarina. Sizden ricam banada dua ederseniz cok mutlu olurum. Biraz uzun oldu hakkinizi helal edin🙏. Simdiden cok tesekkur ederim🙏💙🤗
ilaydaad23 Gizemburcuu Allah razı olsun.🙏Çok teşekkür ederim. Tüm bekleyişte olanları kavuştursun rabbim sağ salim evlatlarına❤
ilaydaad23 Asiyee03 Allah razı olsun çok tesekkur ederim 🙏💙 Rabbim hepimize sag saglim evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin inşallah. Hayirli dogumlar kolay dogumlar nasip etsin. Hepimizin yardimcisi olsun insallah rabbim❤🙏