Miraw Kızlar 1. Çocuğum iki yaşında 2. Çocuğum 10 aylık galiba korunduğumu düşündüğüm halde hamile kaldım kan verdim bekliyorum çok korkuyorum nasıl bakicam diyorum sizlerde yas farkı ne durumlar ne
minikmucizem26 Miraw Allah yardımcınız olsun ins:) benim ilki 11 yasinda…ikincisi 6 yasinda.. suan 31 haftalik gebeyim 💙🥰
Miraw yeliz1923 rabbim bağışlasın inşallah bende öyle istiyordum bu sefer uzasın ara dedim bakalım nasip
ipeksakarya İlk oğlum 2018de doğdu ikinci oğlum 2022de doğdu şuan hamileyim 2026 aralıkta doğum nasipse hepsinin arasında tam 4 buçuk yaşında aralığı var 🥰
Miraw ipeksakarya maşallah en iyisini yapmişsiniz mental sağlığınız için rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
minikmucizem26 Miraw bir sekilde idare ediliyor rabbim o an güç kuvvet sabır veriyor emin ol cokta düşünüp dert etme akışına zamana birak hepsi birlikte buyur ne gzl:)) yeterki hayırlı sağlıklı olsun çocuklamiz
melekgokce1 Miraw Çocuk 6 yaşında Çocuk 1 yaşında Geliyor 20 haftalık 🤣 bir daha çocuğum olursa yine böyle 4-5 yaş koyarım araya diye düşünmüştüm ama 3. Çocuğum sevmedim fikrini diyerek geliyor 🤣