fsenaa Selam kızlar 35+2 bebis hareketleri biraz değişti. tekmelerin yerini daha cok kıpırdamalara kaymalara bıraktı. gün icinde hissediyorum tabi ki ama hareketleri daha gücsüz cansız geliyor minik ve yavas. ara ara hıcırıklarını hissediyorum. ama bikaç gün önceye nazaraz bugun ve dün daha gücsüz. korktum biraz ama yasayan var mi. pazartesi kontroldeydik bi sorun yok dendi daha yeni muayne olduk aslında. ama bu takıntılar beni mahvediyor ya
Dsrh fsenaa birkac gündür yavaşladı bugün ben nst girdim doktor hareketleri beğenmedi üç kez nstye girdim hareketleri takip et dedi ona göre acile gelmemi söyledi. 35+5 iz
Yucci fsenaa benim de çok hareketliydi bu son haftalarımda 36 ya girdik hareketli çok azaldı kıpırtı şeklinde oluyor bir de hıçkırık oluyor alanı daralıyor normal bir durummuş
sarumervee fsenaa bende 35+5 oldum benimde bi kaç gündür daha az gibi normale göre ama hiç yok değil 3 saatte bi belirli hareketleri oldukça endişelenmiyorum cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz
nursemaa_1 fsenaa aynı haftadayiz bizimkide hareketleri kaynamalara biraktti yeri daraldığı için demişti doktor
kullanimlig Benim bebeis başından beri tembel canım doğru düzgün tekme bile atmadı bu zaman kadar şimdi şimdi hıçkırık tutarsa hissediyorum doktor sorun gözükmüyor diyor her defasında ama bazı bebekler bu şekilde oluyor herslde inşallah dogunada sessiz sakin bir bebek olur
Dsrh sarumervee benimde aynı hafta nst de hareketleri sevmedi doktor bende o yüzden endişelendim yoksa hareketleri yavaş diye düşünmemiştim. Gittikten sonra buraya yazabilir misiniz size zahmet
nazar12 fsenaa bende öyleyim şuan doktoruma söyledim yeri daraldikca harekleri istemsizce azalir dedi telaş etme canım son haftalarda bebek çok uyuyor
sarumervee @Dsrh canım doktora gittim sordum bu haftalarda eskisi gibi güçlü hareketler değilde gerinme, toparlanma, kasılma gibi olur hareketleri 3 saatte bi takip et dedi hareketlerini ama benim zaten bi kaç gündür düzeldi hareketleri
bsrelif 34+5 bizimki çok oynak. Zamanında gelsin de sıpa inşallah bir an önce gelmek istiyor gibi bir enerjisi var
gizemli00 fsenaa yeri daralıyor genellikle yer degistirirken hissediyorsunuz benimkide canının istediği şeyi yiyince karnım sallanıyor biseyler yapıyor valla enterasan ama korkmayın artık yerleri dar çoğunlukla sıyırma hareketlirini görürsünüz