meervekrky Doğumuma az bir süre kaldı sizce gümüş kapak almalımıyım ? Bazıları bence almalısın çok işe yarıyor diyor ama bazıları ise ben kullanmadım doğru emzirmeyle yara olmuyor diyor kullananlar ve kullanmayanlar merak ettim ona göre alacağım.
cuteregina meervekrky emzirme zor mu geçecek kolay mı bilmiyorsunuz henüz bence deneyin eğer zorlanırsanız alın üç güne geliyor zaten boş yere para vermeyin bence şimdi
nilperab meervekrky ben ılk gebeligımde 999 ayar gü ne müş kapak almıstım e bebekten.Ve dogumdan ıkı hafta önce doktoruma sorarak göğüs ucu kremi sürüp yarım saat kırk beş dk gümüş kapak kullanmıstım günde.Hiç sıkıntım olmadı göğüsle ilgili.Şimdi yine aynısını yapıcam.Yengem ilk cocukta gumus kapak kullanmadı mahvoldu ikinci çocukta bu yöntemle hiç sıkıntı yaşamadı.Bence risk almaya değmez yara olduktan sonra düzeltmeye uğraşmak daha zor cnm
hilalibrahimm meervekrky bencede çok gereksiz ben lansinohun kremi vardı emzirsemde emzirmesemde onu surerdim çok şükür ne yara oldu ne şey bunlar çok ufak şeyler canım bilmiyorum yine kendin bilirsin
SedaAden meervekrky bence gereksiz doğumdan bir süre öncesinde nemlendirmeye başlarsanız yara olmaz. Yanlış emzirme daha çok yara yapıyor ve nemsizlik ayva çekirdeğini önerebilirim ve Lansinoh göğüs ucu kremi de bende çok ise yaramışti. Göğüs kalkanı kullandım hiç bir faydasını görmedim fazla ilkel ama ben strec kapanmıştım kremden sonra
Caglaidil1903 meervekrky Kesinlikle Gerekli Benim Göğüs Ucum Yaraydı Ölüyordum Acıdan Hiçbirşey fayda Etmedi Gümüş kapak sayesinde iyileşti çok iyi geldi
prs_99100 Kullandım hiç yaram olmadı, 1 ay hiç çıkarmadım emzirdim kapattım. Mükemmel bişeydi. Bazen ucuna süt sürüp kapattım bazen lansinoh krem. İlk zamanlar ucu hassas oluyor sütyene yapışıyor kuruyor o yüzden gerekli bence
hghg meervekrky ilk zamanlar göğüs ucum acımaya başladığında kullandım geçirdi ve bir daha olmadı ama acımasaydı kullanmazdım o yüzden bu size bağlı kesin gerekli değil acımazsa boşa almış olursunuz. Duruma göre alın bence acımazsa boşa para vermeyin ama acımaya başlarsa mutlaka alın bende çok işe yaradı
meervekrky Aslında Burdada herkes ikiye bölünmüş gibi kullanmayıp lansinoh kremle geçiren var bende onu aldım göğüs kalkanı almıştım sütyene temas etmesin diye ama birisi gümüş kapağın çok çok işe yaradığını söylediği için aklım karıştı çok az kullanacağım bu kadar para vermeyim demiştim ama duruma bağlı ilerlemek mantıklı gibi