Berra16 Haticesuat yalnız değilim demek ayakta kalınca da çok etkiliyor bir de daha ağırlaşmadık son ayları düşünemiyorum
Haticesuat Berra16 aynen azıcık iş yapsam ölüyorum en çok da sabah uyandığımda oluyor sanki dünyanın işini ben yapmışım gibi
elifarslann Ggizemsnl ya bizimde aynı bılıyomusun son adet tatıhın kac ? 🙈 bize ilk 30agustos dedıler sımdı 27-25en aon 22agustlos dedıler bızımde onden gıdıyormus gelısım sanırım agustos bası olıcak dogumlarımız🤗
Ggizemsnl elifarslann 20 Kasım. Bakalım gelişip sağsalim gelsinler de başka bir şey istemem rabbimden 🙏🙏
elifarslann Ggizemsnl 21 kasım benımde gelısımşerınıntamamlayıp sagsaglım gelsınler ınsallah sizin hangi il
Dilek25 Deniziimmm içimi okumuşsun resmen ya, 😍 benimde 16+1 cuma günü öğreneceğim bende cinsiyeti hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah 😍
Deniziimmm Dilek25 sende canım inşallah güzel haberler ile gel biz öğrendik gibi de olmasa bakalım 20 haftaya kadar net olur ama erkek anneler hisseder 😊🙏❤️
Gamzekaba 1ogrencianne 16+0 la Avokadoyuz yarında patates olucaz 😁 cinsiyetimizde %80 kız dedi doktorumuz 💕
Deniziimmm Guzelannee maşallah hayırlısı canım rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Mucizem55 1ogrencianne bizde av 1ogrencianne bizde avokado olduk cinsiyetide öğrendik bugun şükür erkek bebek geliyo nasipse