Deryassssssss Zeynpaysimannesi bendede nektarin yaziyo bende eylulle ekim karisikim son adetim 1 ocakti
Zeynpaysimannesi Deryassssssss benimde 2 Ocak ama 2.sezeryan olacağı için 38. Hafta Eylül de doğurtacaz dedi doktorum
Kupra Deryassssssss benim doktoorum da 4 hafta sonra gel dedi, iste simdi 11+1 im 15 haftalikken belli olur diye dusundum
Berra16 16+4 portakalız oğlumla cinsiyeti 12. haftada öğrenmiştim , durumunuz nasıl anneler kaç kilo aldınız ben bu gece sırt ağrısından doğru dürüst uyuyamadım
1ogrencianne Berra16 15 oldum ben canım 1 kiloya yakın kilo aldım henüz normal seyrinde gidiyor cinsiyet öğrenemedim daha 5 gün sonra çok heyecanlıyım gösterir umarım 🥳🥳
Hafizenur Berra16 bizde 16+2 yiz tam 2 kilo aldım birazcık göbeğim var sadece şimdilik gayet iyiyiz oğlumla bizde tam 12 haftalıkken öğrendik sizin gibi ❤️
Deniziimmm Guzelannee maşallah hayırlısı canım rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
1ogrencianne Burcuveburcum öğrenemedim 11. haftafaydı randevum şimdi ki 15+5’te öğrenirim diye düşünüyorum hayırla 😊🌸
Burcuveburcum 1ogrencianne hayırlısı olsun en yoğun his hangisineyse o oluyor sanki ben hissetmiştim ☺️