yenidennnn Arkadaşlar planlı sezeryanda yeme 8 saat öncesinden yasak peki su içmek ne kadar kala yasak internette mide boşsa son 2 saate kadar su içilebilir diyor tecrübeli olan bilen var mı
AnayimBenAna_ yenidennnn doktorun verir en net bilgiyi benim ilk sezaryenim acil oldu gayet toktum ikincide planlıydı sabah kahvaltımı yaptım 11 de kahvemi içtim öğleden sonra 15:00 gibi sezaryene girdim 🤷🏼♀️
annelikzor12 yenidennnn ikinci seseryanımda gece 12 den sonra yemek içmek yasak dediler. Sabah 10da girmiştim ameliyata
yldzz01 yenidennnn gece yatısım olmuştu 12 ye kadar yeme serbest demıstı gece ıkıye kadarda su serbest demıstı sonrası yasaktı sabah 12 de sezeryana alınmıstım
yenidennnn AnayimBenAna_ benimde ilki ani oldu o yüzden bu konuda bilgi sahibi değilim merak ettim 2. Sizin ne güzel olmuş bakalım hayırlısı
AnayimBenAna_ yenidennnn ama baxı doktorlar gece 00 dan sonra bişey yiyip içmede diyebiliyo, bu neye göre değişiyo onu bilemiyorum tabi
aysetutucu yenidennnn cuma günü planlı sezaryanım var gece en geç saat 1’e kadar yiyip içebilirsin gerisi yasak dedi , sabah 8’de hastanede ol diye , artık kaç saat aralığında sezaryana alınırım bilmiyorum
hilalibrahimm yenidennnn ben ne yemek ne su kontrole gitmiştim suyum gelmiş anlamadım suyum derken minik minik yani nst ye bağladı birde direk almıştı sezeryane
June6 yenidennnn benim acildi ama kardeşimin planlıydı doktor buna geceden itibaren yiyip içme su demiş yanlış anlamış su içilcek sanmış su içmiştide erteleyeceklerdi hatta doktor neyse alalım vakit yok demişte öyle aldılar siz doktorunuzla netleştirin tabi ama yiyip içmek geceden itibaren yasak yani