pelin623 mrl_karslan61 çok teşekkür ederim masraftanda değil yani şahsen benim evimde kimsenin bebeğinin süsü yok o yüzden boşuna yaptırmak istemedim kendim evlenirken de yaptırmamıştım, kapı süsü olarakta beğendiğim gibi bulamadım onun yerine flamalardan yaptırdım isimli hastanede besigine takacağım
gizemmmm__ mrl_karslan61 ben yeni sipariş verdim kargoya verilecek gelince memnun kalırsam size de söylerim inşallah instadan sipariş oluşturdum
gizemmmm__ mrl_karslan61 kit olarak gönderilecek kolonya şişeleri , kolonya , çikolata , etiketler , kurdelesi 40 adet sipariş verdim 1384 kargo dahil
bozkurt38 mrl_karslan61 ben Instagram’da buldum ama saticidan memnun kalmadim eğer doğum için zamaniniz varsa farklı bir satıcı tavsiye edebilirim işini daha iyi yapan benim zaman az diye mecbur kaldım yaptirdm
mrl_karslan61 bozkurt38 olabilir 30temmuz bizim doğum ama bn fiyat olarak adet fiyatı en fazla 25/30 arası bakıyorum bide kargo ücreti çok pahalı oluyor fiyat yüksek olan yerleri tercih etmiyorum 🌹
glnzkrkmz mrl_karslan61 baskıcı amca kesinlikle piyasaya göre çok çok uygun.istediğim baskıyı bir sayfada görüp beğendim 2 bine yakın fiyat verdiler ama aynı baskıyı Baskıcı amca sayfasına attım aynısını tasarlayıp bana attılar .800 e hâllettim yani 🫢
lilayyy mrl_karslan61 https://hizliresim.com/e1infex 100 adet çikolata 50 adet Kolonya kapı süsü 3000 tl tuttu bulduğum en ucuz sayfaydı erhanın dekor atölyesi ve gerçekten çok ilgililerdi
karyarzgr mrl_karslan61 ben çikolatasını ve kolonya şişesini kendim yapacağım Eminönü malzeme alıp maneviyatı açısından hemde uğraşmayı seviyorum el işleri ile arka karton kısmını da kendim tasarlayıp baskıcıda çıkarırım çok fazla birşey yaptırmayacağım gurbetteyim sadece eşimin ailesi var çünkü 40 yeterli olacaktır model bulunca galerimde atarım örnek için
meraklianne1 mrl_karslan61 hepsi 1200₺ geldi kapı süsü 200₺ çikolata 664₺ magnetler 400₺ ismi de öykü olacak kızımın 😍🌸
meraklianne1 mrl_karslan61 en uygununu seçmeye çalıştım açıkcası😬😬 kapı süsü geldi gayet yeterli benim için çikolatayı da arkadaş almıştı onun önerisiyle aldım 🌸
mrl_karslan61 meraklianne1 sağlıkla sağ salim gelsin kuzun inşallah 🤲🏼 hangi sayfalar isimlerini rica etsem bnde bakarım bide çikolatalar nasıldı tatları yani almışken güzel birşey olsun bari 😊
meraklianne1 mrl_karslan61 aminnn hepimiz sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza 🌸 trendyoldan aldım çikolataların tatları güzel magnetler de tuna chocolate satıcısı kapı süsüde herseyevine satıcısına ait
nazhosel Sprey kolonya tercih ettim ama instagramda kime sorsam en az 35 tlydi tanesi, Eminönü Şarkhandan malzemeleri aldım tanesini 16 tl’ye mal ettim