tugceesnygt Nurellaaaaaaa1212 ahhhh yeni yıkanmış çamaşır yeni temizlenmiş ev papatya kokusu ve bide Türk kahvesinin kokusu beni benden alır keske parfümü olsa
hunilii Nurellaaaaaaa1212 kokulu ve dibi hafif mayhoş😂 bir de böyle bahçelerde kendi çıkan mor çiçekler olur onların saplarını da yiyorum😂😂 kız iyi bugünlere geldik biz
Baklavaseverim Nurellaaaaaaa1212 Bir güb şöyle foruma koca bir tepsi baklava almam lazım sanırım cksmcjsjx
elisamommy Nurellaaaaaaa1212 Kocamın Balıkçılık Hobisi Var O Yüzden Balık Boolilerinin Kokuları Yiyesim Geliyor Yeni Yıkanmış Perde Kokusu Ve Kızımın Kokusu😍
elisamommy Nurellaaaaaaa1212 Elisa İsmi Çoğaldı Ya😀 Ben Koyacağım Zaman Kimseden Duymadım Sonra Vir Baktım Herkes Elisa Koyuyor
Nurellaaaaaaa1212 elisamommy evett ben koydugumda kimse duymamıstı cok güzelll nerde buldun diyorlardı ldlfşfş
elisamommy Nurellaaaaaaa1212 Aynen 😀Biz Duyurduk Herhalde Kaç Yaşında kızın 2. kızım Olursa Eliz Düşünüyorum Erkek Belli Zaten
gulumommyyy Nurellaaaaaaa1212 taze demlenmiş çay kokuusu ( çay bağımlısıyım ) Bide o bir yerden geçersin fırın ekmeklerinin kokusu tatlıların çok seviyorum ya taze taze mis