FeriDEniz Kelebekkkk 51 ile hamile kalmıştım. Son iki üç haftada tam iki kilo aldım. Karnım da çıktı benim. Dışarıdan bakılınca fark ediliyor. 😊
Seftali @Kelebekkkk bende de aksine son üç haftadır kocaman bir karın oldu böyle büyümeye devam ederse ne evde ne işte kapılardan geçemeyeceğim doğuma kadar 😂🤣
MinikMucizem42 Benim cok hafif cikti 3 hafta once tartildim en son 58 ciktim yani 2 kilo almisim.yine almisimdir bi o kdr herlde
ebruaren Benim de bıraz cıktı gıbı.aksamları cok şiş oluyorum ama.kılo aldım mı aldım evet 4-5kılo arasında 😬ama benım ılk ayşar bulantım fln olmadı ondan sebep aldıgımı dusunuyorum 😅
MinikMucizem42 Ilk uc ay cok bulantim oldu digru durust bisey yiyemedim.sonra 3 haftada 2 kilo almisim
nazliiayaz Kelebekkkk benimki henuz netlesmedi iki kere erkek dendi simdi kiz dendi. C.tesi ogrenicem artik net olarak insallah 🤗
Zagrozunannesi Bende 18 haftalık hamıleyım bellı oluyor ama fazla değil😂en kilolu benim herhalde çok kilo aldım 73 kıloyum ama boyum uzun dıye Belli olmuyor herhalde 😁bi de çok fazla goguslerımde sısme var sızın de öyle mı
ebruaren Benım gogusler baslarda daha sısdı sankı sımdı o kdr degıl ☹Ama dokununca agrısı devam edıyor