Gelin dertleşelimm Bilen arkadaşlarım vardı kızlar devlete gittim iki kere bebek yok bebek yok sağlıksız gebelik diyip yolladılar haftaya gel kürtaj dediler zaten yeni kürtaj olmuşum psikolojikmen mahvoldum bitanede kızım var ona bile bakamadım nerdeyse eşim ilgilendi başka kimsemde yok sonra ağladım ettim derken eşim özele gidelim dedi özelde doktor ben böyle olumsuz konusunca direk vajinal baktı çokta iyi bi doktora denk geldim bak annem vallaha orda dedi bende hiç kalp atısı falan anlayamadım kürtaj var kafamda cunku hep inanmadım doktor gösterdi orda yanıp sönüyordu ağlamaya başladım tekrar ama doktorda 6 haftalık dedi 8 haftalık olması gerekirken haftaya gel 7 haftalık gibi büyürse hersey yolunda ama gelismezsede allahın takdiri falan güzelce anlattı yarın o doktora tekrar gitcem çok fenayım butun duygularım karıştı korku heyecan gelişti mi büyüdü mü yine mi sağlıksız gebelik falan diyorum inşallah büyümüştür yatarken bacaklarım aşırı uyuşuyor bi haftadırda başım ağrıyor ama bi tehlikeli olsa yine öncekindeki gibi ağrım kanamam olurdu diyorum bi yandan iyi mi diyorum valla çok zor anne olmak çok inşallah sağlıkla gelir kızım hala diğer kardeşinin oldugunu sanıyor onu bekliyor söyleyemedikte rabbim onun yüzüne gülsün ne diyim 😒