busrrra Yarın detaylı ultrasona gideceğim, heyecanlıyım umarım her şey yolundadır 🙂☺️🙏dua eder misiniz ? Bide öncesinde tavsiye ettiğiniz bir şey var mı randevum 4 gibi
uydurbirsey busrrra yanına çikolata al çok değil bir iki lokma ye ki hareket etsin baska birsey yok sakin ol keyfini çikar ☺️
ikincikez busrrra birşey sormak istiyorum hangi il hangi hastaneden randevu aldınız İstanbul da randevu zor devlette de
lokismommy busrrra merhaba🥰yarın 1 buçukta da ben gireceğim inşallah detaylıya umarım güzel sonuçlarla geliriz buraya🙏🏻
busrrra ikincikez ben küçük bir ilde yaşıyorum, bir radyolog uzmanı var özel hastanede detaylı ultrason konusunda uzmanlık yapmış, aynı zamanda eşimin de arkadaşı onun yanına gideceğiz, extra randevu falan almadım açıkçası 🌸
uydurbirsey busrrra kahveyi duydum ama ben yapmadım dün gittim bir tane kücük çikolata yedim sadece yüzü dönüktü o yüzden size de önerdim hayırlısı olsun inşallah ☺️
yesman busrrra doktor biliyor mu detaylıya geleceğini bilmiyorsa gün de verebilir sana şu gün gel der belki detaylı usg için
lokismommy busrrra gittim ve ağlayarak ayrıldım maalesef post açtım detayına profilimden okuyabilirsiniz inşallah sizde bi sorun yoktur ❣️
ikincikez busrrra ben 20 haftaligim henüz gitmedim randevu bulamadım bakalım cinsiyeti de öğrenemedim henüz
busrrra lokismommy ya canım😭💔 Okudum yazınızı bence kesinlikle bir perinatoloji uzmanına görünmelisiniz,onlar çok detaylı bakıyor gerekirse sıra bulamazsanız il dışında bile gidebilirsiniz amniyosentezden önce
lokismommy busrrra gittiğim doktor perinatoloji uzmanıydı zaten ama inanılmaz kötü bi doktordu allah ona gitmek zorunda kalanlara sabır versin amniyosentezi de reddettim kredi borç falan bişeyler halledip özele gidicem
busrrra lokismommy yaaa benim ablam perinotolog tarafından takip ediliyordu normal ultrasonları bile 30 dknın altında sürmüyordu
lokismommy busrrra benim bildiğimde öyleydi şok oldum ya ters gününe denk geldim ya da koca şehirde devlette tek olduğu için çok fazla hasta var diye 5 dk bakıyor