yenidenanne18 arkadaşlar bugün 1 gün gecikmeyle yeniden hamile olduğumu öğrendim ve buraya koştum çok şaşkınım 🥲 yeniden varsa bu süreci beraber yürüteliiimm
bsr18_ yenidenanne18 tebrik ederim hepimiz o şoku hep yaşadık😊 şuan 17. Haftamdayım daha dün gibi öğrendiğim gün. Umarım seninkide sağlıkla ilerler 🥰
nurellaa52 yenidenanne18 benimde üç yaşına girecek kızım 8 haftalığım 🥴 kızı alıştırdınız mı tuvalete ya da kendi yatagına
yenidenanne18 kubra1208 kızımda 5. haftada kese 6. haftada kalp atışı duyduk beta verdim bugün 450 daha 5 ya da 6yı beklerim diye düşünüyorum
yenidenanne18 merveasd korunmayı yeni bırakmıştık bu kadar hızlı olacağını beklemiyordum olursa olur diye düşünmüştük🤭
yenidenanne18 nurellaa52 kendi yatağına 19-20 aylık gibiydi alıştırdım ama tuvalete hala alışamadık bizde 🫠
nurellaa52 yenidenanne18 içim el vermiyo yatağına alıştırmaya tam karar verdim bu sefer de griplendi şimdi gribin geçmesini bekliyorum evren ayırmamı istemiyor galiba 😂 depremden falan korkuyorum ya ama ne yapacağız
yenidenanne18 nurellaa52 ya ilk ayırdığım gün ben de öyleydim başında sabahladım resmen😂 ama alışınca rahat oluyor haklısınız ama deprem konusunda da annelik işte🥲