demir16 İyi akşamlar, Plesenta previa olanlar plesentanız kaçıncı haftada yukarı çıktı , ya da çıkmama durumu oldu mu, bu süreçte kanama vs yaşadınız mı ? Aldığınız önlemler nelerdi?
minikbirsurpriz demir16 25. Haftadayim yukarı çıkmadı perinatoloji takip ediyor sezaryenimi de perinatoloji yapacak bu yuzden
demir16 Semilk05 benim 2 kez 12. Ve 23. Haftamda kanamam oldu ama çok uzun sürmedi Allah tan . Kanama olmadı korkuttu beni şu an 25. Haftadayı umarım benimde çıkar🌸
sevaals Ben 19 haftalıkken plesenta aşağıda yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi şu an 22 haftalığım hala aşağıda yukarı çıkmasını bekliyorum. Genel tavsiyeler ağır kaldırmamak kalça altına yastık koyarak uzanmak dinlenmek başka yolu yok sanırım siz kaç haftalıksınız ?
demir16 qwertyxx herhangi bir tedavi uygulanmadı mı? Benim bildiğim bir konu değil inşallah her şey yoluna girer sizin ve bebeğiniz için sorun teşkil etmez, geçmiş olsun. 💐
demir16 qwertyxx herhangi bir tedavi uygulanmadı mı? Benim bildiğim bir konu değil inşallah her şey yoluna girer sizin ve bebeğiniz için sorun teşkil etmez, geçmiş olsun. 💐
demir16 Gamze3406 sizede geçmiş olsun , şöyle bir eski paylaşımlarınıza baktım doğumunuzu yapmışsınız , çok şükür Allah sizi evlatlarınıza bağışlamış.
qwertyxx demir16 günlük bir tane Progestan kullanıyorum bi de kan sulandırıcı kullanıyordum onu kestiler
neslihan2519 Benim low lying plecenta 2 cm var tam kapalı değil. Ama hiç yukarı çıkmadı. 34. Haftadayım
demir16 neslihan2519 kaç cm yukarıda olması gerekiyormuş normalde , 2 cm herhangi bir sorun teşkil ediyor mu acaba , inşallah çok güzel geçer doğumunuz , sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🌸
neslihan2519 demir16 bu haliyle de normal doğum denenebilir ilerleyen haftalarda tekrar değerlendirelim dedi doktor bana belirsizlik beni de rahatsız ediyor
demir16 minikbirsurpriz çıkma ihtimali yok mu , çıkarsa bile perinatolog mu yapıyor bu durumda acaba , bilgim olmadığı için soruyorum
minikbirsurpriz demir16 çıkabilir dedi doktor ama bu haftalardan sonra yapışıklık olma ihtimali artıyormuş o yüzden perinatoloğa yönlendirdi doktor
demir16 whsh ne güzel darısı başımıza , bu süreçte hep yattınız mı peki, yoksa rutininize devam mı ettiniz?
demir16 minikbirsurpriz hadi ya inşallah öyle bir şey olmaz , bende her ihtimale karşı gideceğim perinatolojiye.