bulut_cm Bende 23.haftadayım ve neredeyse her şeyi aldım sadece şampuan ,losyon, bebek bezi gibi ıvır zıvırlar kaldı 😂
blnmyld lokismommy Aynen valla bende daha şimdiden yoruluyorum az biraz gezince ileride daha kötü olırum diye bitirmeye çalışıyorum 🥹
beautiful_ blnmyld kesinlikle şuan herşeyi tek başına yapmaya çalışıyorum hem temizlik hem onlar çok yoruluyorum
fatmabaki blnmyld henüz hiçbir şey almadım canım sadece hevesle bir battaniye ördüm o kadar 23.haftada ailelerin yanına gideceğim onlar biraz daha tecrübeli beraber görür alırız diye düşünüyorum ordan dönmeden alacağım tahmini 30 31. Haftaya denk geliyor annemler yıkayıp ütüleyecek ve ben valize koyup eve getireceğim ☺️
1cey gogebakk yani sizin bileceğiniz iş, ama başlamakta zarar yok. Maddi olarak da daha az yorucu oluyor dediğim gibi zaten kötü düşünürsek her an kötü şey olabilir. Şimdi başlayabilirsiniz cinsiyet belli olunca her şeyi almıştım
bahar_akdg mutluannemveben Ya bende 14+4 üm cuma günü randevum var özele gidiyorum bebeğim 4 gün önde gidiyor acaba cinsiyetini öğrenir miyim