Senemhifa Selam kızlar 30 haftalık olduk ve bugün inanılmaz kasık ağrım var ayağa kalktığımda hemen yürüyemiyorum mesela normal mi dr a gitmelimiyim taşındığım için eski doktorumu arayamadıö burda da henüz doktor yok gitmedim kontrole ne yapsam bi akıl verin arada taş gibi oluyor bebek
Ikosa Senemhifa bende öel oldum gecen hafta suan 31 olduk. Yorgunluktan olabilir cünkü bende fazla gezmiştim dinlendim biraz rahatladım. Bi de magnezyum kullanıo musun
Senemhifa Ikosa ev taşıdım bende belki onun yorgunluğu çıkıyordur diyorum ama tedirgin oluyorum magnorm vermişti ama hiç içmedim
Ikosa Senemhifa magnezyumu ihmal etme ben bikaç gün içmeyince agrılar tekrarlıo. Bol dinlen cnm bebk hareketleri nasıl bari normal mi.
Ikosa Senemhifa masallah o zaman sorun yoktur Bence ☺️ Ewt suda eritip içiyorum ben. Bol dinlen bakalım hayırlısıyla düzelir.
AytenUmud Ayaga kalkdijmda belimden kasigimdan bikac dakika bende adim atamiyorum agridan. sonra geciyor. Hem bebiş agirlasmasi hem damarlar eskisi kadar hizli caliadigi icin oliyor. Kasik agrilari normal zamanlarda yururken felan da oluyodu magmezium yazdi doktor. geçirdi. ama kalkarkenki o agirlik hissi hala var. rahim agir geliyor artik