Iremm2611 1melekannesi3858 bebek hareketini etkilemez aşı canım korkma. Her gün hareketleri aynı olmuyor bebeklerin bi şeyi yoktur
1melekannesi3858 Iremm2611 ne biliyim ya hareket azlığı yapiyo diyo herkez bugün de hareket hissetmeyince dedim aşıdan mi
Iremm2611 1melekannesi3858 sırt üstü uzan elini karnına koy hissedersin mutlaka her saniye hissetcen diye bişi yok zaten uyuyorlar gün içinde de
1melekannesi3858 Iremm2611 sırt ustu uzandığımda hissedemiyorum sorun orda ben normaldede bı tek otururken hissediyordum plesenta ondeymis
1melekannesi3858 minikmucit ay bencede mahvetti dün var ya karnım ağrıdi karnım sertlesti taş gibi oldu
Iremm2611 1melekannesi3858 bilmiyorum o zaman ama bebeğe bir zarar vermez bende yeni oldum ama azalmadı hiç bi hareketi baya hissediyorum senin de bi şey yoktur canım içini ferah tut
1melekannesi3858 Iremm2611 yok yarında bakarım etmez ise sağlık ocağına giderim duruma göre ama hissetmeye başladım şükür
1melekannesi3858 Nisannurr yok ben ara ara hissetmedigim oluyo içim rahat şükür birazda hissediyorum şükür
kubraycil Bende aşı sonrası 2 gün çok az hissetmiştim doktora gittiğimde öyle bir etkisi yok aşının ama bazı gebelerde bu şikayetler olabiliyor demişti. Sonra hareketlendi çok şükür
1melekannesi3858 kubraycil aynen ya dün benimkide haraketsizdi bugün iyi çok şükür dün gecede iyiydi şükür