seybey sdkaaa evet benimki öyle dedi ortalama haftasına uyumlu demek sanırım birde ben diyetle ilerliyorum zaten
akc06 seybey 4 ü aşmaz inşallah dedi sezeryan aslında ama bende ilk kızımda 4250 doğdu dedim öyle evet tombik herhalde 2 hafta öndeymiş diyete rağmen
seybey nazar12 kiloya hiç takılmayın ben takılmıyorum faydalı gıdalar yiyin yeterli her bebek aynı olmuyor kimi doğduğunda alıyor kimi doğduğunda iştahsızlaşıyor doktorunuz normal dediyse normaldir
seybey beautiful_ yok değil canım benimde öyleydi 1950 di 34 te almış zaten sonra hızlı alıyorlarmış ama çiğ badem fındık bunları çok yiyorum
gizemli00 seybey tam 8 aylık bebek kilosu valla ben cuma gidicem bakım kaç olmuş en son 33 iken gittiğimde 2155 grm idi
suphandurusu seybey 26+4 de 900 Gr dediler 27 de acile gitmiştim 800 Gr dedi bebeğim 1 hafta geriden geliyor sizce iyi midir kilosu
seybey suphandurusu acildeki ölçüm doğru mu acaba bence değildir diye düşündüm bir haftayı yakalar öyle olsa bile canım yumurtanı kaşarını mutlaka ye kahvaltıda ara öğünlerde çiğ badem fındık ceviz bunları da ye
seybey beautiful_ bende meyveyi sınırlı yiyorum şekerim yok ama şeker öyküm var önceki gebelikten takipliyim kefir sade süt çiğ badem çiğ fındık ceviz yumurta bunları sürekli yiyorum