Kızlarım selamlar, 35+3 haftalıkken doğum yaptım acil sezeryan oldu bebeğim 9 gün yoğun bakım küvözde kaldı bu sürede hem emzirdim hem süt sağıp verdim hem de mama takviyesi ile devam ettik. Doğduğu zaman 2960 gram olarak doğdu hastanede 2700e kadar düştü çıktığımız zaman 2930 olarak çıkış yaptık. Perşembe günü rutin kontrole götürdüğümüzde 3100 gram ve 49 cm geldi doktorumuz mamayı kesmemizi söyledi kesinlikle mama yok daha dedi bugün 6. Gün ilk 3 gün çok güzeldi emiyordu uyuyordu son 3 gündür sürekli emmek istiyor 10-15 dakikada bir uyanıp emmek istiyor uyumamak için direniyor gece gündüz ayrımı evet yok ama geceleri hiç uyumuyor bazen sürekli ağlıyor bazen gözü açık saatlerce kalıyor. Doktor 5 dakikada bir istese bile emzireceksin dedi emziriyorumda ama göğüslerim artık inanılmaz sızlıyor. Araştırdığımda 2-4 hafta arasında büyüme atağı gösterdiği için olabileceği yazıyor ama sütün yetmemesi ilede aynı belirtiler. Hastanede 3 saatte bir besliyordum eve geçince bunu 2 saate düşürdüm gece bile uyandırıp emzirip mama verip yatırıyordum. Gece acaba sütüm mü yetmiyor diye düşünüp mama verdim mamayı içtikten sonra derin bir uykuya daldı. Bugün tam 19 günlük oldu dün sağlık ocağına tarttırmak için götürdüm 3072 gram geldi doktor tarttığında bezi ve zıbınıyla tartmıştı 100 gram dğşüyorum 3000 kg olarak kabul edin demişti ama içime hiç sinmemişti. Daha önce böyle bir süreç yaşayan ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Çok desteğe ihtiyacım var bu konuda maalesef🥲