Havin49_ nafiye66 ilkine 76 ikincisine de 87 kg ile hamile kaldım ablamın arkadaşı 120 kg ile kaldı sanmıyorum
ysmnysmnysmn nafiye66 tanıdığım 2 kişi hiç bi sorunları yoktu ama gebelik olmuyordu neredeyse tüp bebek deneyeceklerdi önce kilo verdiler sonra kendiliğinden hamile kaldılar. Hiç bi sağlık sorunu yoksa kilo vermeyi deneyebilirsiniz denemekten zarar gelmez
bingaling562 nafiye66 fazla kilonuz hormonlarınızı, metabolizmanızı, hastalıklarınızı etkiliyorsa evet gebeliği de etkiler. Yani sadece sağlıklı beslenmeye başlasanız bile çok şey farkeder bence.
nafiye66 Havin49_ ne bileyim bilemedim Yaani fazla kilolarda bile hamile kalanlar var bende 90 kiloyum
nafiye66 ysmnysmnysmn ben de hastaneye gittim kan falan verdim hiçbir sorun olmadığını söylediler ben de kilom geldi aklıma acaba fazla kilodan mı kalamıyorum diye
bktergin @nafiye66 pcosun kistin varsa kilo çok etkiliyor yürümek bide hormonlara yumurtalıklara çok iyiy geliyor
Havin49_ nafiye66 çok değil üç kg varmış aramızda ben ikiz gebe kaldım belki başka bi sorununuz vardır hiç doktora gittiniz mi
busrax_ nafiye66 eğer kilo verebilirsen hem gebe kalma ihtimalin artar hem de gebelik olursa senin için daha iyi olur :) inşallah bu ay güzel haber alırısn
nafiye66 Havin49_ ewt cnm gittim bir sorun yok dedi B12 düşük dedi ilaç yazdı birde folik asit kullanmaya başladım
Tomriscvn nafiye66 Canım bende 79 kiloydum ve pkosum vardı doktor hep zayıfla diyodu kendi kendime nice çok kilolu insanların oluyor diye düşünüyodum hep tabiki Rabbim ol deyince oluyor sonra 67 kiloya düştüm 2 ay sonra hemen hamile kaldım yani bence cidden faydası var kilo vermenin