cansukccc Dilos3434 zaten çoğu erkek kadından büyükse olgundur erkekler genç olgunlaşıyor eşim benle evlendiğinde 30 yaşındaydı dalga geçiyordum bana dedi insan artık 30 dan sonra sorumluluk alabiliyor
tahamommy cansukccc yok ya o insanına göre değişiyor biz 24 yaşında evlendik eşimle benden daha olgundur, birazda kadın olarak herşeyi sırtlanmamak gerekiyor işte o zaman adamlar çocuklaşıyor ve sorumluluk almıyor
Buse4161 tahamommy bizim gibi yapamıyorlar ama başında bekleyip şöyle yap böyle yap diyorum. Biberonu yıka demiştim çalkalamış sadece mesela anlattım bebek mikrop kapar hastanelik olur şöyle yıkayacaksın diye şimdi dikkat ediyor 🤣
tahamommy Buse4161 var öyle üstün körü huyları djejjr alışacaklar bütün erkekler başak burcu olaydı iyidi 🤣🤣
tahamommy cansukccc erkek işlerinden bahsediyom bacım, kadın dediğin sadece temizlik yemek kafi, tamirdir takıp sökmek erkektedir bi zamanlar ağzım yandı da çözdük çok şükür 🤣 eşim ampül takmayı sayemde öğrendi 😬😬
cansukccc tahamommy ben hamile olduğumdan beri çoğu işi kocama yaptırırım sonuçta çocuğuda tek başıma yapmadım ev İşlerinide o bakıyor bizde 😎😂
Buse4161 tahamommy başak burcu erkekleri titiz falan değil sadece derli toplular. Tozu halının altına süpüren tipler babamdan biliyorum 🤣