pengumommy mom28_ İlk gelen bebeğin pozisyon bagliymis normal doğum yapanlarda var doktor bebek öyle gelirse yaptırıyorum dedi riske atmak istemiyorum belimden çok problem yaşadım hala daha yaşıyorum riske atmamak adına doktorum ne derse o şekilde düşünüyorum
pengumommy mom28_ o konuda net birşey demedi doğum sancısı vs baslamadan kestirilemez ikizde olsa erken gelipde normal doğuran çok oldu cevremde
pengumommy pinarrcc uygulama tam 40 haftadan alıyor galiba benimde ikiz oldu için doktor 36-37 gün veririm dedi için emin olamıyorum her an doguracagim gibime geliyor 😂
pinarrcc pengumommy ilk gebeliğim 38+5 olmuştu bunda da aynısı olur gibi aşağı yukarı 30 gün gibi bişey var
mom28_ pengumommy haklısınız rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin evlatlarımızı inşallah
meryys pengumommy Bizimde tek yumurta ikizi 164 gün diyor uygulama da ne olur belli olmaz😂 sağlıklı sıhhatli gelsinlerde🙏
damlayl 87 diyor ama sezeryan olacağı için 75 filan heralde çok ağrılarım var ama inşallah erken gelmez🙄
gebeyimgebesin pengumommy bende ikiz gebeyim son 94 görünüyor bakalım 40 haftaya 94 gün var benim hedefim 35 🌸