allyslife Esrakaya26 ocean mummy kullandım 2 ay sorun yoktu ama 6.aya girmemle beraber ne zaman içsem kusmaya başladım o yüzden bıraktım🤦🏻♀️
glnzkrkmz Esrakaya26 kesinlikle bunu öneririm ve içinde D vitamini de olduğundan dolayı ayrı bir d vitamini kullanmanıza gerek yoktur
mervekalkann Esrakaya26 Doktorunuza danışmanızda fayda var ama ben 14. Haftadan itibaren regenesis kullanıyorum doktorumun önerisi ile ama yanında demir ilacı ve d vitamini devam. 35+3 olduk magnezyum eklendi bir de üstüne.
mrykrk pamuksekeer harika bir takviye kızımda 6 ay kullandım doğunca da emzirme için imom latte kullanmıştım çok kaliteli bir multivitamin.. şimdi 2 aylık henüz 4. Ayda bu bebeğime de başlayacağım
parla94 Regenesis max plus, haftada 1 d vitamini. 4. Haftadan beri böyle :) Haftadan beri sidefer stick demir kullanıyorum. Yeni nesil demir, emilimi kolay, yan etki yok.
Esrakaya26 glnzkrkmz evet istedigim böyle bişey hepsi bir arada tesekkür ederim 😊 doktorunuzmu önerdi
glnzkrkmz Esrakaya26 evet ilk kızımda da kullandım doğuma kadar şu an oğlumda da kullanıyorum.kız kardeşim de aynı doktoruma gidiyor ona da aynısını vermiş
mervekalkann Esrakaya26 O dönemler öyle oluyor malesef son dönemlerde de uykular haram oluyor sağlıkla gelsin.
feyzaciim Esrakaya26 5. Aya girmemiz itibariyle vitaminlerim şöyle: İki günde bir iMom omega Her gün 9 damla d vit damla Her gün aç karna demir hapı Her akşam yatmadan birkaç saat öncesi magnezyum