maski 6+2 yım folik asit olarak ne kullanıyorsunuz doktorum herhangi birini eczaneden al dedi sormak istedim aşırı mide yanması ve bulantimiz var .
temmuzonbir maski birini önerip yazamadı mı her hangi birini eczaneden al ne ya o doktora gitme bidaha benim doktorum mom vital önermişti onu kullandım 13 haftaya kadar pahalı biraz diğerlerine göre 750 TL’ydi folidace var oda 450 gibi bişeydi sgkanın karşıladıkları var onları bilmiyorum doktor yazıcaktı
ikizlerkadini maski nasıl doktor ya öyle o benimkini sağlık ocağı yazmıştı bunu kim yazdı ya deyip değiştirmişti
uydurbirsey maski sağlık ocağından alabilirsiniz aile hekiminiz yazacaktır bence oraya da bir sorun 😊
maski temmuzonbir benim ikinci gebeliğim bu ilkinde kendileri önerdi bu sefer yasaklanmış herhangi biri denildi. Sanırım ilaç firmalarıyla alakalı . Etlik şehir hastanesi takipliyim (Ankara)
maski ikizlerkadini bende şaşırdım. 2023 hamileliğim de onlar vermist.Ablam hemşire ilaç firmalarıyla alakalı dedi devlette önermek yasak artık dedi sanırım bir çoğunuz özel doktor takiplisiniz onlar önere biliyor.
bingaling562 maski benim önceli gebeliğimde doktor hepsi aynı sadece marka farklı istediğini kullan demişti ama ben sonradan farkettim hepsi aynı değil. Metil folat formunda olanlar vücut tarafından daha iyi emiliyor. Seçerken ona da dikkat edin bence. Mesela çok kullanılan folidoce metilfolat formunda değil.
helinkcmaz Ocean mummy kullanıyorum ben. Aktif folat formudur. Aynı zamanda B12, omega 3, multivitamin ve mineraller de içeriyor. İçerisinde bebeğin gelişimi için bütün vitaminler mevcut tavsiye ederim. Eczaneden 724,5 gibi bir fiyata almıştım.
skyramom elenatal 1 kullanıyorum şimdilik, ihtiyaç duyulan tüm vitamin ve mineraller mevcut içinde. Aç karnına alıyordum acayio şekerimi düşürüyordu artık yemeklerden 1.5-2 saat sonra içiyorum çok memnunum
temmuzonbir maski her hangi birini alın o zaman imkanınız varsa bir kereye mahsus ödeme gidin benim vitaminlerime baktılar kendim içinde Folik asitim eksikti ona göre verdi doktorum
ikizlerkadini maski yok ben devlet hastanesi ne gidiyorum benim bildiğim her hastanede böyle size nasıl denk geldi anlamadım