5353Rizeli Kocaeli Darıca Farabi hastanesine giden varmı 4, sezeryan olcam orası yapiyormu yoksa başka hastane bakmam gerekiyormu
deletedmom2027 5353Rizeli merhaba farabide ve Fatih de dogum yapmak kendinize yapacaginiz en buyuk kötülük olue ne yazikki
ttmom 5353Rizeli muayeneye gittiğinizde mutlaka sorun. 3.sezaryanı olacak bi tanıdığıma Kocaeli şehir hastanesinde doğum yapabileceğini söylemişlerdi.
gunes41 5353Rizeli İlk Doğumum farabıde olmuştu normal doğum yaptım 2 sene önce çok ılgılıydıler ebeler hemsıreler yakından ilgilendiler odalarda temızdı gayet.İkinci doğumumu yapcam 38 haftadayım şuan yıne darıcada yapcam ben çok memnun kaldım 😊
060126 5353Rizeli deletedmom2027 kesinlikle katılıyorum . Eger imkanınız varsa kocaeli şehir hastanesine gidin
deletedmom2027 ttmom evet 3. Sezaeyani yapmiyolar sehire yönlendiriyor zaten 2. Sezaryanda bile yapistirma teknigi degil dikis yontemi uyguluyolar onuda söyle tarif edeyim 10 yasinda ki cocuga verirsiniz igne iplik gelisi guzel diker ya ayni öyle iste.
hbyag gunes41 merhaba doğum yaptınız mı acaba, yaptıysanız nasıl geçti 2.doğumunuz? Yapmadıysanız sağlıkla kucağınıza alın inş 🌸
5353Rizeli Bende 4.sezeryanimi yapacağım ama doktor gece ağrın olursa bekleme büyük hastaneye git dedi riskli olduğu için Farabi yapmiyormus napcam bilmiyorum
pengumommy Benimde ikiz gebelik daricaya gidiyorum imkanım olmadı için şehir hastanesi gidemiyorum ama en ufak şeyde şehir hastanesi yonlendiriyorlar banada kontrl gelebilirsin ama acil doğum olursa şehir hastanesi yada Zeynep Kamile gidin dediler.
pengumommy deletedmom2027 rahastzilansim acile gittim gideceğine pişman oldum iki kere gittim bayan doktorlara denk geldim kovmaktan beter ettiler.
deletedmom2027 pengumommy evet maalesef öyleler. Kadin dogum poliklinikteki doktorlara yanilip güvenip gidenler var ama dogumhane ekibi tamamen farkli oldugu icin cok kotu bi durum var orada
gunes41 hbyag Salı günü yaptım dogumumu gayet memnun kaldım.Sayfamda doğum hikayemi paylaştım ordan bakabilirsiniz 🙂
hbyag gunes41 sağlıkla büyütün inş 🌸 okudum hikayenizi çok sevindim güzel geçmesine, ben yeni taşınacağım da şimdiden hastane araştırıyorum iyi denk geldi yorumlarınız 🥰