leefamily _Umayinannesi biz iyiyizz sadeve hep yorgun hep açım son 13 günümüz kaldı 🩵🤭 siz nasılsınızzzz
momelif1 _Umayinannesi günümüz aynı bizimde son 21🙈 Cuma günü kontrolümüz var sık sık kasılmalarım oluyor bakalımm merakla bekliyorum kontrolü
hayat2 _Umayinannesi 37+1 son 20 ama sezeryan olacağım son 6 günüm kaldı bugün kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş bebiş
zey55 _Umayinannesi 36+6 bol egzersiz yürüyüş yapıyorum bebeğim kanala girmiş pozisyon almış bakalım ne zaman gelicek
_Umayinannesi leefamily yorgunum . Dün belimde iğne batması gibi ağrılarım oldu. Oturduğum yerde terliyorum. Cuma kontrol var.
oguzkaann _Umayinannesi yorgunluk hafif ağrılar sıcak basması uykusuzluk hepsi bir arada su azlığı var bende bide normalde dün doğumu başlatacaklardı geri biraz daha bekleyelim belki kendi sancın gelir dedi cuma tekrar çağırdı
_Umayinannesi zey55 bana egzersiz vermedi doktor. Daha kanala girmemiş şuan suyun gelse sezeryana almam gerek dedi. Son ana kadar beklicez dedi. Sadece yürüyüş yapabilirim
zey55 _Umayinannesi ben normal doğum denemek istediğimi söyledim bebek de kanala girince bolca egzersiz yürüyüş önerdi tüm tuşlara basıyorum resmen cuma günü kontrol var bakalım muhtemelen çatı muayenesi yapıcak heyecanla bekliyorum
simgeakyildiz 36+5 durumlar çok vahim yürüyemiyorum doğuma son 9 gün 19 unda Sezeryan doğumum var inşallah güzel geçer 🌺