Sinem1919 Selam Kızlar 39 HAFTALIK olduk geçen hafta çatı muayenesinde doktor çatımın dar olduğunu söyledi normal doğum yapamazsın Bebek iri beklersek daha çok kilo alacak kafası çıkar kollardan çıkışı imkansız olacak dedi 🥺 normal Doğumu çok istiyorum çatısı dar olup doğum yapan var mı
Maviyesil121212 Sinem1919 1 doktora daha görün ama o da aynısını söylerse zorlama canım Allah muhafaza çocuğuna bir zarar gelmesin normal olacak diye
Nata97 Canim cok keserler seni dikishin de cok olur, ama doktor da seseryan icin demish ola bilir bashka doktora da gorun
Sabia Bende 35 haftalığım. Doktorum 3 haftaya kadar yapar diye düşünüyorum çatı muayenesini. İnşallah benim çatım uygun çıkar. Sezeryan beni daha çok korkutuyor😔
Zeynepppk Bende 39 haftalik hamileyim doktorum catin dar bebek sıkısır dedi baska doktora gittim oda catin gayet normal darlik yok dedi
Becem Zeynepppk neye karar verdin peki canım iki durumda zor başlayıp açılırlarsa çok iyi ama ya açılma olmazsa 🙄
Becem Bende 37+2 yim bugün doktorum benide çatı muayenesi yaptı aynı şekil hem çatımım hemde vajinamın çok dar olduğunu anca 2500 kilo bebeği doğurabileceğimi söyledi ki bebeğim şuanda 3250 kilo 😊 bende kendimi normale hazırlamıştım hiç bu açıdan bakmamıştım genellikle zayıf insanların daf olduğunu düşünmüştüm ama benim kilomda fazla kemik yapısı bu duruma karar veriyo malesef 🙄 o kadar sancı çekip sezeryana dönmektense ne kendini ns bebeğini strese sokmaya gerek yok dedi bende güvendim doktoruma 🙂 04.04.2019 Perşembe günü kavuşacağız inşallah prensesimize 🤗😍 Rabbim kolaylık versin herkese inşallah 🙏
Zeynepppk Becem pazartesi son kontrolum herhangi bir acilma falan yoksa sezeryana alicak canim bende kizima kavusmak istiyorum :)
Becem Zeynepppk hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah Rabbüm tez zamanda toparlanmayı nasip etsin 🙏🙏