Busranur_mnts deletedmom43191 pek girmiyorum ya işgş çeken konular da azaldı bebekle uğraşmaktan vakit kalmıyor 🤣🤣🤣 napıyon nssıl gidiyo
sevimlipandahii beautiful_ 😂😂hiç sorma bana da dünden beri periler gelmiş battaniye ve yatak örtülerini yıkadım bi kaç güne dolapları da silerim 😂🙈
beautiful_ sevimlipandahii bende öyleyim yatak odası bitti çok şükür halılar ve battaniye de yıkandı son 2 tane halım kaldı
eslem2121 ppmerlina seni unutmam mümkün değil biliosun öbür kankalarımla da sohbet ede ede aklımda kaldırlar hepsi benim bebiklerim 😘💗
sevimlipandahii beautiful_ halılar daha var ya benim evin onu çok çimenli bide çamur olmuş Yıkamacı da burdaki hiç iyi yikamiyor halılarda beyaz valla s*çar içine 😂😂
karyarzgr LadyX burdan kimseyi tanımıyorum yani sohbetim yok ben kendimle seyahat etmek isterdim şu sıra kafa dinlemek için arabama atlayıp kafam nereye eserse 😂
Kelebekkkk34 sevimlipandahii vefakar arkadaşım beni hiç unutmaz 🥰🥰 yol boyunca reglimizin neden bu kadar dengesiz olduğunu konuşurduk hshahahah