Deleted33000 deletedmom43191 ahahaha evet arkaya kimyon kasası takalım hepimiz oraya binelim açık hava yolculuğu 🌹😎😎😎😎
deletedmom43191 @Deleted33000 ama pamuk kızın annesinin unuttuk @beautiful_ hadi kız toparlan yolculuk var deniz kenarı bungalova tatile çıkıyoruz 😅
mervekalkann LadyX ben yanımda kim olursa olsun kulaklığı takıp overthinkleyenlerdenim genelde yalnız seyahat ettiğim için otururum tekli koltuğuma miss 🙂↔️
LadyX mervekalkann yaaa bazen insanın ona da ihtiyacı oluyor 🥹 benim de sosyal pilim muhtemelen tükenir ve ondan sonra tam da senin gibi takılmaya başlarım ahahaha
kurkmantosuzmadonna LadyX olsun benim de kendi özel arabam var onunla giderim. Çağırmazsanız çağırmayın. Hem şoförü de var. 😒😂
LadyX kurkmantosuzmadonna yaaa seni PEMBEKALANCHOE diye arattım bulamadım yeni nickini de hatırlayamadım canım kusura bakma 🥺 seni kesinlikle ve kesinlikle hijyen konusundaki hassasiyetin için yanımda isterim 🫶🏻
egeemomms deletedmom43191 ben dünden hazırım🫣😍 Beni yanına almayan @Deleted33000 ve @hd_d utansın hıhhhhh🙂↔️🙂↔️
deletedmom43191 egeemomms hahaha ben seni koluma takıp gidicem bi kolumda sen bi kolumda @Deleted33000 😍😍 burda en maz’im zeynep benim tabi aramiza olumsuzlukda giriyo ama tuzu biberi olsun ya 🥹