aysgl330633 Elisa0110 ve sahil kenarında büyümüş olmama rağmen büyük itiraf geliyor bacım. BEN HAYATIM BOYUNCA HİÇ VAPURA GEMİYE TEKNEYE BİNMEDİM😱😱😱😱
Elisa0110 aysgl330633 yaa kıyamam kız ben sana daha sütlaç yiyemedik ama belki tekne turu yaparız (çok zor😂😂)
myangelson Deleted33000 eslem2121 ayyy böyle bir yolculuk düşünemiyorum efsane olur valla 😁 Şey gibi kadir ezildi kız istemeye falan giderken mı düğüne giderken mı ne otobüs kiralamışti komşuları falan oynaya oynaya gitmişlerdi aynısı olur 😂😂😂
ikiprensesannesi___ aysgl330633 sudan korkarım ama. Sizin başınızda beklerim. Allah korusun bir şey olursa. 🤣🤣
myangelson LadyX @kahvesever__ @Merve-metin @LadyX @Yazmelegi_ @Gokturkmom_ @Deleted33000 @eslem2121 @hd_d @marlam @kurkmantosuzmadonna @kimchikimdi @kartanesi___ @Alya05 @beautiful_ @ikiprensesannesi___ @demirrleydi_ @Elisa0110 @egeemomms @Selim_Alparslan Kalkın gidiyoruz
Selim_Alparslan myangelson Hayydii Bree😆 Rotamız belli mi aşko 🙈 Ege de şöyle bir 5 yıldızlı otelde tatile mi gitsek😆