asyalina123 07:47 08:17 08:47 şeklinde 1 dakika süren belden kasığa vuran ağrım var geceden beri takip etmiyorum ama sancım var geceden beri sancı geçince de tamamen geçmiyor belim sızlamaya devam ediyor iki kere de istifra ettim akıntım da var aşırı şeffaf
Xnamee asyalina123 kanala yerleşme sancisida olabilir dediğiniz gibi sancı duruyor ana aralıkları uzun şuan ara ara yalancı sancilarda yaşanabilir Kontrole gidin isterseniz
melismersin asyalina123 bence riske atmayın en azından bir nstye gidin. 30. Haftada düzensiz sancılar başlayabiliyor. Bende 35. Haftadayım bazen 10 bazen 1 sancı giriyor. 30. Haftamdan beri bebiş vajina kısmındaki sinirlerede temas ediyor oda sancı şeklinde gelebiliyor ufak bir karın sertleşmeside olabiliyor ama kontrol ettirmekte kesinlikle fayda var canım. Haftan daha çok erken seninde. Birde sancıdan sonra yumurta akı kıvamında kenarı şeffaf akıntı normal karşılanıyormuş. Geçen hafta doktoruma sormuştum ama işte bende nstde sadece yalancı sancı çıktı.
asyalina123 melismersin benimki de yalancı sancı sanırım ya geçer herhalde sürekli idrar yapma isteği geliyor
asyalina123 kubrasjsjs gitmedim doktorum önceden demişti zaten bebeğin suyu çok o yüzden yalancı sancın çok olur diye
annekiz6141 asyalina123 Seni çok rahatsız eden sancilarsa mutlaka git bir nstye gir balim. Çok yorulduysan uzan dınlen bol bol. Yalancı sancı gibi cunku araliklari çok uzun ama şöyle birseyde var belki açılman vardır bizim birşey soylememiz doğru olmaz maalesef
asyalina123 annekiz6141 şuana kadar iyiydi ama şimdi tekrardan bel ağrım başladı yani doktorum zaten çok yalancı sancım olacağını bebeğin suyu fazla diye demişti